Fotograaf, fotografie, fotograaf Dordrecht, bedrijfsfotograaf, bedrijfsfotografie, Anke Bot, Anke Bot Fotografie, Anke Bot foto en film, bedrijfsfotograaf Dordrecht, bedrijfsreportage, portretfotograf Fotograaf, fotografie, fotograaf Dordrecht, bedrijfsfotograaf, bedrijfsfotografie, Anke Bot, Anke Bot Fotografie, Anke Bot foto en film, bedrijfsfotograaf Dordrecht, bedrijfsreportage, portretfotograf

Jouw merk positioneren

met een totaal concept

Voor enkele supermarkteigenaren en andere ondernemers verzorg ik samen met vakspecialisten een (retail)totaalconcept.

Het begint met luisteren, jouw verhaal vertelt ons wat de wensen zijn. Dat is ons uitgangspunt voor een middelenmix met als doel het versterken van het imago van jouw merk. Dat varieert van een merknaam met logo, bedrijfsfoto’s en -films, allerlei dragers voor in de winkel en een handzaam uitdeelboekje vol productverhalen. De beelden stralen vooral de passie voor het product en het vakmanschap uit.

Samenwerken
Om jou een totaalconcept te kunnen bieden, werk ik samen met vakspecialisten, waaronder Karin van Zanten (Kaat Concept & Creaties) en Gitte Peeters (Gitte Peeters Producties).

Dankzij mijn grote netwerk kan ik veel wensen realiseren. 
Dus laat maar horen wat jij wilt!

Steengoedt

Albert Heijn Achterberg uit Steenbergen heeft veel lokale specialiteiten in het assortiment. Dit zijn eerlijke,  lekkere en kwalitatief goede producten die vakmanschap uitstralen.  Het door Karin van Zanten (Kaat.cc) en mijzelf ontwikkelde label Steengoedt geeft deze ambachtelijke leveranciers en hun producten op velerlei wijzen een podium. Een groot aantal films, die ik daarvoor maakte, draait op de schermen in de winkel en op het eigen youtube kanaal.

AH achterberg website
steengoedt youtubekanaal

Streekmeesters

Streekmeesters zijn inmiddels een bekend begrip in supermarkt PLUS 't Lam Dordrecht, PLUS Elbert van den Doel in Gorinchem, PLUS Buning in Stellendam en PLUS Slingerland in Middelharnis. 
Het uitgangspunt van PLUS: Goed eten, daar houden we van.

Het label Streekmeesters sluit hier op aan en geeft een kijkje achter de schermen met een grote serie films. Ook dit label, inclusief beeldmateriaal en films is ontwikkeld door mijzelf en Karin van Zanten (Kaat.cc).