Slaapspecialist Hendriksen, Anke Bot Fotografie, fotograaf Dordrecht, portretfotografie, bedrijfsfotografie, bedrijfsfotograaf, portret, bedrijfsreportage, beeldtaal, beeldconcept, sterk merk, imago

Een sterk persoonlijk portret

laat jezelf zien

Zakendoen gaat over persoonlijk contact. Jij en je collega’s maken het onderscheid en zorgen voor het guneffect. Natuurlijk zijn de kwaliteit van de producten en de service van groot belang. Maar de mensen zijn het visitekaartje van jouw onderneming. Daarom is krachtig beeld belangrijk, want daarmee kun je wat jullie zeggen en doen ook uitstralen op je website, in brochures en andere middelen.

Uit onderzoek blijkt dat het voordeel heeft om ondernemers persoonlijk in beeld te brengen. Wanneer potentiele klanten online mogen 'kennismaken' met de ondernemer (door een portretfoto) straalt dit veel vertrouwen uit. Wanneer klanten later persoonlijk langs komen 'kennen' ze de ondernemer al, dus zullen ze ook eerder geneigd zijn om de diensten af te nemen. 

Krachtige portretten

Om je merk te versterken! Soms ben jij als zzp-er het gezicht van je merk. Voor grote bedrijven zijn dat de medewerkers. De vorm en de uiting heeft vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij een artikel in een magazine over jouw bedrijf of product. Of in een bedrijfsbrochure. Op de (bedrijfs)website. Voor de interne communicatie. Voor arbeidsmarktcommunicatie, of als profielfoto.

Comfortabel
Het blijft voor velen spannend om op de foto te gaan. Dat begrijp ik natuurlijk. Daarom bereiden we dat goed voor, zodat de fotoshoot een ervaring wordt om naar uit te kijken. Bekijk de stappen hieronder om meer te lezen hoe dat werkt.