Maak kennis

met Anke

Ondernemers inspireren mij enorm.  Zij maken het verschil in de wereld, zij innoveren en durven risico’s te nemen. Als ik naar hen luister, hoor ik de passie en zie ik meteen krachtige beelden voor me om dat verhaal te visualiseren. Dat is mijn passie en missie: het vertalen van het ondernemingsverhaal naar een krachtig, exclusief beeld. 

Inmiddels werk ik al vele jaren samen met en grote diversiteit aan ondernemers. Daardoor weet ik welke vragen zij tegenkomen om hun bedrijf visueel vooruit te helpen.
- Hoe laat ik de klanten mijn merk op de juiste manier beleven?
- Hoe toon ik de toegevoegde waarde?
- En hoe neem ik de klanten mee in mijn belevingswereld? 

Ik houd van mijn vak en er is niets leukers dan samen met jou nieuw en persoonlijk beeld te maken. Foto’s en films die aansluiten bij jouw bedrijf en die meteen herkenbaar zijn. Beelden die de klanten meenemen in jouw bedrijfsverhaal.

Mijn stijl
Elke dag mooier, dat is mijn streven. Om mijn beelden te omschrijven, gebruik ik zelf vaak de woorden: rust, duidelijk en herkenbaar. 

Tijdens de opnames creëer ik een ontspannen sfeer door zelf rust uit te stralen, waardoor degene voor mijn lens ook vaak sneller ontspant. In die ambiance ontstaan de mooie beelden. Er verschijnt altijd een glimlach op mijn gezicht als ik hoor dat mensen trots zijn op hun foto, dat ze er blij van worden en dat het bedrijf op zo’n goede manier tot uiting komt.

Bewerking
Natuurlijk bewerk ik foto’s na om de beste kwaliteit en de mooiste versies te kunnen afleveren. Maar in de bewerking streef ik altijd naar de realistische uitstraling. Het moet er zo natuurlijk mogelijk uitzien.

Daarom gebruik ik tijdens de opnames allerlei technieken met licht en flitsers om de beelden al tijdens het maken een realistische sfeer te geven. Het samenstellen van de compositie neemt tijd in beslag: hoe zet ik alles neer, hoe laat ik de persoon voor de camera het beste tot zijn recht komen of hoe breng ik het product zo mooi mogelijk in beeld. Alles moet voor mij kloppen en in balans zijn. Ik ben pas tevreden als het verhaal klopt.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Opdrachtgevers

Samenwerking

Voor veel projecten werk ik samen met twee ervaren vakvrouwen: Karin van Zanten en Gitte Peeters. Karin (Kaat concept en creatie) staat voor doordachte en pakkende ontwerpen, waarin vorm en functie perfect samengaan. Gitte (Gitte Peeters Producties) prikkelt met haar teksten. 

Door onze kennis, ervaring, nieuwsgierigheid, avontuurlijke instelling en brede netwerken met professionals te bundelen, kunnen we jou als klant maatwerk, veel creativiteit en (uitvoerende) ondersteuning bieden op het gebied van alle communicatie vraagstukken.