Fotograaf, fotografie, fotograaf Dordrecht, bedrijfsfotograaf, bedrijfsfotografie, Anke Bot, Anke Bot Fotografie, Anke Bot foto en film, bedrijfsfotograaf Dordrecht, bedrijfsreportage, portretfotograf

klanten vertellen

over hun ervaringen

Martin Achterberg

eigenaar Albert Heijn Achterberg

"Creatief, betrouwbaar, snel en vertrouwd. Dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten als ik vertel over de werkwijze van Anke. 

Mijn medewerkers vonden het heel spannend om op de foto te gaan. Van hen hoor ik terug dat je veel humor hebt en dat je ontzettend goed in hele korte tijd de angel uit de spanning weet te halen, waardoor het een leuke ervaring is geworden voor iedereen."

Sandra Rooijers

communicatie Bouwend Nederland

"Ik vind het meest waardevol aan portretten als mensen op de foto staan zoals ze echt (naturel look) zijn, ongeacht of dit nu een spontaan of zakelijk portret is. De kunst van de fotograaf is om dit voor elkaar te krijgen en ik vind dat jij dit goed voor elkaar krijgt.
De samenwerking is prima. Het contact is spontaan en ongecompliceerd."

Pel 't Lam

Eigenaar PLUS 't Lam Dordrecht

"Anke weet haar foto's steeds weer precies zo te maken als zij deze voor ogen heeft. Ze is gericht op het grote geheel, met oog op de details. Alles klopt.

Ons label Streekmeesters heeft zij letterlijk een eigen gezicht gegeven, door sprekende portretten en films, die laten zien waar onze lokale producten vandaan komen.

En voor ons eigen PLUS magazine levert zij afwisselende en hoge kwaliteit beelden. Anke is al vele jaren onze 'huisfotograaf'. ​"

Gitte Peeters

Senior communicatie adviseur 

"Samenwerken met Anke is vertrouwd. Ik kan erop vertrouwen dat zij goede beelden maakt, dat ze kwaliteit levert, dat ze luistert naar aanbevelingen en op tijd oplevert. Zij zet een grote gevarieerdheid aan technieken en middelen in om de beste foto en bedrijfsfilm te maken. Haar gepassioneerde enthousiasme is aanstekelijk en haar oog voor detail, licht, totaalbeeld prettig. 

Ik waardeer het erg dat Anke kritisch blijft op elk geschoten beeld, ondanks alle routine en ervaring. Ik gun velen een (bedrijfs)fotoreportage van haar, want daar kun je nog vele jaren trots op zijn.​"

Aafke van de Peppel

cultureel centrum Cascade

"Anke is een betrouwbare en kundige fotograaf en heel prettig om mee te werken. Betrokken, rustig en flexibel voor, tijdens en na de opdracht. Op een ontspannen manier pakt Anke de échte momenten. We hebben snel, veel promotie materiaal ontvangen en het zijn prachtig herkenbare foto's, gewoon precies zoals het is."

Karin van Zanten

 eigenaar Kaat Concept en Creatie

"De flexibiliteit waarmee je werkt en de klik die dat bij de klant geeft, maakt dat er relaxed gefotografeerd kan worden en dat zie je terug in het resultaat.​ Het meest waardevol vind ik dat het waarheidsgetrouw is, een mooi beeld zonder kunstmatige fratsen.
Je pakt je opdrachten inventief aan en levert altijd kwaliteit."