Het Spectrum, Anke Bot Fotografie, fotograaf Dordrecht, portretfotografie, bedrijfsfotografie, bedrijfsfotograaf, portret, bedrijfsreportage, beeldtaal, beeldconcept, sterk merk, imago, merkbeleving

Het Spectrum

Stap 1: Kennismaken

Merkidentiteit. Daar gaat het om. Wie ben je als bedrijf en wat wil je uitstralen? Welke sfeer past daarbij?
Om te begrijpen welk beeld bij jouw merk, maar zeker ook bij jouw doelgroep past, doen we onderzoek. Wat zijn je kernwaarden? Wat vind een klant fijn aan jouw bedrijf? 

We formuleren concrete doelen en termijnen en gaan aan de slag met stap 2.

Sjaloom Zorg,  Anke Bot Fotografie, Impuls Ontwerpt, Dordrecht, bedrijfsfotografie

Sjaloom Zorg in opdracht van Impuls Onwerpt

Stap 2: Ontwerpen beeldconcept

Maatwerk. Daar gaat het om. Graag zet ik mijn vakkennis in om de meest krachtige beeldcommunicatie voor jouw bedrijf te formuleren, het beeldconcept. De richtlijn voor het beeld dat je met het bedrijf, je merk, naar buiten gaat laten zien. Hierbij maken we gebruik van een moodboard, bepalen we wie er op de foto gaan en wat er op de foto's te zien moet zijn. De beeldtaal.

Deze omschrijving is niet voor één fotoreportage, maar zeker ook voor de toekomst, zodat je steeds beter herkend wordt en je merk wordt versterkt. 

Cascade   Anke Bot Fotografie

Cascade

Stap 3: Fotograferen

Een moment om naar uit te kijken. We weten welke beelden we gaan maken en hebben alles goed voorbereid. De planning, de collega's, de kleding en de attributen kunnen uit de kast worden gehaald voor een topdag op de uitgekozen locatie. 

Magazines, Anke Bot Fotografie, fotograaf Dordrecht, portretfotografie, bedrijfsfotografie, bedrijfsfotograaf, portret, bedrijfsreportage, beeldtaal, beeldconcept, sterk merk, imago, merkbeleving,

Stap 4: Selecteren

De eerste selectie van de beelden is gereed en ik kom naar je toe zodat je zelf de uiteindelijke keuze kan maken. De uitgekozen beelden worden daarna prachtig nabewerkt en je bent gereed voor de lancering.

Volker Stevin Materieel, Anke Bot Fotografie, fotograaf Dordrecht, portretfotografie, bedrijfsfotografie, bedrijfsfotograaf, portret, bedrijfsreportage, beeldtaal, beeldconcept, sterk merk, imago,

naar portfolio jouw merk

Gitte Peeters

Senior Communicatie Adviseur

"Samenwerken met Anke is vertrouwd. Ik kan erop vertrouwen dat zij goede beelden maakt, dat ze kwaliteit levert, dat ze luistert naar aanbevelingen en op tijd oplevert. Zij zet een grote gevarieerdheid aan technieken en middelen in om de beste foto en bedrijfsfilm te maken. Haar gepassioneerde enthousiasme is aanstekelijk en haar oog voor detail, licht, totaalbeeld prettig. 

Ik waardeer het erg dat Anke een eigen beeldstijl heeft ontwikkeld voor het Spectrum en kritisch blijft op elk geschoten beeld, ondanks alle routine en ervaring. De persoonlijke portretten van onze medewerkers en klanten versterken het Spectrum. Ik gun velen een (bedrijfs)fotoreportage van haar, want daar kun je nog vele jaren trots op zijn.​"

Logo Sjaloom Zorg

Bregje van Gurg 

Communicatie Specialist

"Anke is een fotografe die met haar foto's bewijst wát een groot verschil mooie beelden maken. Sinds Anke betrokken is bij ons relatiemagazine Samen Zorgen, is de kwaliteit zienderogen verbeterd.

Anke weet bij ieder item de juiste setting, compositie, belichting, sfeer, kortom gewoon de perfecte foto te maken. De ene keer zakelijk, de andere keer een persoonlijke, gevoelige plaat. Het pást gewoon keer op keer bij het onderwerp. Ze voelt goed aan als er een cliënt gerustgesteld moet worden of iets meer tijd nodig heeft. Die tijd en ruimte biedt zij ook. En dat zie je terug in de resultaten. Foto's die je pakken, mensen die stralen. Op naar de volgende Samen Zorgen!​"

Aafke van de Peppel

Cultureel Centrum Cascade

"Anke is een betrouwbare en kundige fotograaf en heel prettig om mee te werken. Betrokken, rustig en flexibel voor, tijdens en na de opdracht. Op een ontspannen manier pakt Anke de échte momenten. We hebben snel, veel promotie materiaal ontvangen en het zijn prachtig herkenbare foto's, gewoon precies zoals het is."